De ondernemer achter Re-Spect is Wiebe Leenstra

Als afgestudeerd bedrijfseconoom aan de Rijksuniversiteit te Groningen verheugde ik me op een loopbaan in de financiële sector. Ik hou van getallen. Met name de vertaalslag van getallen naar besluitvorming en beleidsontwikkeling spreekt me aan. Het liep anders.

Een forse visuele beperking noodzaakte me tot het maken van andere keuzes. Niet makkelijk om te erkennen en accepteren hoe de feitelijke situatie is. Wel noodzakelijk om nieuwe stappen te zetten. Al ruim 20 jaar coach, adviseer en train ik ondernemers. Ik geniet volop van al die mooie mensen die vanuit een sterke intrinsieke motivatie, passie en een gezonde haast een bedrijf willen starten.

Ik verkoop eenvoud

Foto van Wiebe Leenstra

Jaren geleden nam ik deel aan een door mijn voormalig werkgever georganiseerde passiedag. Een van de sprekers gaf uitleg over het woord respect. Respect komt van re - spectare. Het betekent nog eens, intens en scherp kijken naar de ander, waardoor je de kwaliteit van de ander beter waarneemt. De naam voor mijn bedrijf was op dat moment een feit!

“Ik verkoop eenvoud” is een uitspraak van mij die meerdere klanten van me hebben gehoord. Eenvoud is kracht. Eenvoud is onmisbaar in de ontwikkeling van een gezond eigen bedrijf. Een mooi voorbeeld van eenvoud en kracht is de door mij ontwikkelde Omgekeerde Begroting. De voortdurende afwisseling tussen bedrijfseconomisch advies en persoonlijke coaching maakt mijn werk bijzonder.

"Respect betekent nog eens, intens en scherp kijken naar de ander, waardoor je de kwaliteit van de ander beter waarneemt."

Kan ik je helpen met ondernemen of
om zicht te krijgen op cijfers in jouw eigen bedrijf?

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.