Coaching bij hoogsensitiviteit

Hoogsensitiviteit alleen maar lastig? Welnee! Als hoogsensitieve personen hun talenten kennen, profiteren zij en hun (werk)omgeving daarvan. Wij helpen je om deze talenten te vinden.

Voor de UWV re-integratiedienst 'werkfit maken' werkt Re-Spect samen met Coachpraktijk Goud, gevestigd in Hoogezand. De eigenaar, Anita Timmer, is opgeleid tot arbeids- en organisatiepsycholoog en is ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit. Haar werkervaring ligt in de re-integratie. In 2018 is ze gestart met het coachen van hoogsensitieve personen en in 2020 was haar coachpraktijk een feit.

Ze richt zich op hoogsensitieve personen die vastgelopen zijn in werk en/ of privé, zich willen ontwikkelen en op zoek zijn naar een nieuw doel in hun leven. Belangrijk is dat klanten gemotiveerd zijn om een nieuwe stap te zetten en bereid zijn zich daarvoor in te zetten.

  • Loop jij tegen de lastige kanten van jouw hoogsensitiviteit aan?
  • Wil je weten wat jouw hoogsensitieve talenten zijn?
  • Wil je weten welke omstandigheden belangrijk zijn om je werk met voldoening uit te voeren?
  • Voel jij je geregeld overprikkeld en wil je weten hoe je hier (beter) mee om kunt gaan?
  • Wil je bewuster leren omgaan met jouw energieniveau?

In samenwerking met Coachpraktijk Goud ondersteunt Re-Spect je graag bij jouw ontdekkingstocht. Ieder traject is anders, omdat het wordt aangepast aan jouw wensen en vragen. Een belangrijke voorwaarde is veiligheid om te mogen zijn wie je bent.

Als het bij je past, worden er naast gesprekken creatieve opdrachten ingezet. Doel hiervan is om tot je intuïtie te komen en gevoelens te uiten en verwerken. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van visualisaties en waardenkaartjes.

Het uiteindelijke doel is dat je nieuwe mogelijkheden voor jezelf ziet en je eigen unieke weg vindt. Een weg die bij jou past, zoals jij in wezen bent.

06-39342299
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.coachpraktijkgoud.nl

Kunnen we je een ondernemend perspectief bieden?

9.7 voor Onderzoek Klanttevredenheid 2022 Contenza

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.