Het Verhaal van

Thessa de Haan

Wat was je aanleiding om een re-integratietraject naar ondernemerschap op te pakken?

Ik had al een tijd liquiditeitsproblemen door een niet tijdige levering van mijn leverancier. Dit kostte me bijna 15.000 euro. Met de hulp van Wiebe en zijn handige overzichten kreeg ik weer grip op de financiële situatie en konden we goed sturen op een gezonde situatie.

Hoe keek je aanvankelijk naar de dienstverlening van Re-Spect?

Ik was benieuwd wat dit traject me kon gaan bieden, want ik dacht: “we creëren toch niet zomaar extra geld?”.

Hoe heb je het traject ervaren?

Wat grappig was, was dat het in feite wel gebeurde dat er “extra geld” kwam. Doordat ik meer inzicht kreeg in het financiële plaatje kon ik veel kosten schrappen en nieuwe plannen bedenken om te zorgen dat de cashflow stabiel bleef. Ik ging er enorm op vooruit en goede stappen werden gezet!

Wat heeft het traject je opgeleverd?

Ik kreeg inzicht in mijn kracht en talent als ondernemer. Wat ik daarnaast nodig had was iemand die in mij geloofde maar ook een spiegel voor kon houden. Wiebe deed dat als geen ander, door aan te geven als hij mijn geloof in mijzelf plaats zag maken voor stress. Hij benoemde dat, schudde me wakker en besprak met mij zijn geloof in mij als ondernemer waardoor ik keer op keer weer vleugels kreeg. Het bedrijf is inmiddels goed verkocht en ik kan nu met heel veel zelfkennis door naar mijn carrière als manager mede dankzij alle skills die ik onder andere in het traject heb aangescherpt!

Thessa de Haan: oprichter van www.saviesports.com

Kunnen we je een ondernemend perspectief bieden?

9.7 voor Onderzoek Klanttevredenheid 2022 Contenza

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.