Re-Spectvolle Boekentips

Voortdurend ontwikkelen en nieuwsgierigheid prikkelen door te lezen. Heerlijk om te doen. Graag deel ik een aantal favoriete titels met je.

Ik werk voor mezelf

Wim Korsten

Hoe je op een praktische, overzichtelijke en doeltreffende manier stap voor stap werkt aan je eigen bedrijfsplan. Ik ben betrokken geweest bij de totstandkoming van dit boek. Aan de hand van dit boek ondersteun, adviseer en activeer ik klanten die een eigen bedrijf willen starten. Op basis van dit boek heb ik een succesvolle cyclus van 9 ondernemersworkshops ontwikkeld. Het financieel bedrijfsplan is op dit boek gebaseerd.

Invloed

Robert Cialdini

Onmisbaar als je de psychologie achter verkoop wilt begrijpen. Cialdini schrijft fantastisch over de zes beïnvloedingswapens.

Ja-maar wat als alles lukt?

Berthold Gunster

Als (startend) ondernemer kom je voortdurend weerstanden tegen. Na het lezen van dit boek ga je daar anders mee om.

Start With Why

Simon Sinek

In dit boek legt Sinek zijn 'golden circle' uit. De 'golden circle' is onmisbaar voor iedere (startende) ondernemer.

Miljonair met een gewone baan

Oeds-Jan Postma

Grip krijgen op geldzaken in je bedrijf en je privé situatie, hoe doe je dat? Hoe je als ondernemer een pensioenvermogen kunt opbouwen. Ik ben actief betrokken geweest bij de realisatie van dit prachtige boek.

Ik ben oké, jij bent een sukkel

Berthold Gunster

Prachtig vervolg op “Ja-maar wat als alles lukt?” Onmisbaar als je je als ondernemer verder wilt bekwamen in communicatieve vaardigheden.

Het geheim van €100.000 per jaar

Laura Babeliowsky

Inspirerende opdrachten uitvoeren voor klanten die jij het liefst wilt helpen en die jou het meeste nodig hebben en daarvoor willen betalen. Must read voor dienstverleners.

Voorsprong door focus

Rasmus Hougaard

Hoe onderneem je mindfull in je eigen bedrijf? Hougaard legt dit op een zeer effectieve en toepasbare manier uit.

Ergens mag ik je wel

Ed Nissink

Hoe je kennis van lichaamstaal kunt inzetten voor effectieve communicatie. Mijn oud klant Ed Nissink heeft hier een prachtig boek over geschreven.

Verdraaide organisaties

Wouter Hart

Na het lezen van dit boek begrijp je waarom steeds meer werknemers ervoor kiezen een eigen bedrijf te starten.